Effektiv söndag

Ett bra sätt att hålla söndagsångesten borta är att vara konstant sysselsatt på söndagar. Dagen till ära blev det ordning och reda i hemmet. Började med att rensa 3 kartonger jag hämtade hos farmor igår. I den fanns en gammal servis som jag fått ärva av gammelfarmor och gammelfarfar. Riktigt snygg också (bild kommer nedan).
 
Sen städade jag undan i lägenheten, var några vändor nere i källarförrådet och rensade skit. Fick ner julpyntet och var ut och slängde massa skräp. Sen blev det att diska hela diskberget, rengöring av kök för att sedan gå vidare till badrummet. Det hela kompletterades med tid i tvättstugan. Avslutningsvis dammsögs hela lägenheten och moppades i två omgångar.
 
Kröp sedan ner i soffan och såg film med Gabi, rysare såklart; Mama. Asså alla filmer med barn är skitläskiga, så även denna. Efter har vi suttit och kollat på diverse hockeyklipp från min inspelningsbara DVD-spelare och även lite av Röglematchen från förra påsken, gåshud.
 
Nu måste jag väl hoppa i säng, fortfarande lite ångest att helgen är slut. Men det går inte att fly från det som är jobbigt så ska söka möte med min chef i veckan. Som det verkar just nu med situationen på jobbet så måste denna information ut innan jag går i taket...
 
God natt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0