Humörsvängningar

Kan med handen på hjärtat säga att jag sällan har humörsvängningar men ibland har även jag mina dagar. Tror jag upplevde en dipp i både humör och energi som det var länge sen jag upplevde. Ingen annan har kommit till skada iallafall :-P.
 
Jag var på jättebra humör igår när jag vaknade. Kände mig pigg och solen sken. Åkte och tränade, handlade och lämnade tillbaka bilen till farmor. Kollade på Vikings nån timme på eftermiddagen.
 
Sen kom olusten och det dåliga humöret krypande i samma takt som molnen fyllde himlen. Det är inte ovanligt i och för sig. Hade bestämt middagsdejt med Emilia på Basilico (jättebra italiensk resturang i stan) men hade inte lust alls att hoppa ur mjukisbyxorna och åka ner till stan. Men var bara att bita ihop, piffa till sig lite och ta sig till bussen. Höll på att missa bussen med eftersom jag satt i mina egna tankar men snäll som chauffören ändå var stannade han en bit efter hållplatsen.
 
Middagsdejten i sig var rätt trevlig ändå, ångrar inte att jag gick men ville mest åka hem. Vi planerade iallafall lite för Atenresan sista april. Frågetecknet som kvarstår är egentligen vem som kör oss till Arlanda till kl 05... inte så lockande haha. Slängde mig i soffan direkt när jag kom hem, Gladiatorerna och en snutt på Harry Potter tills jag tröttnade på all reklam och gick och la mig.
 
Vaknade ungefär med samma känsla som jag gick och la mig med plus ont i magen och världens träningsvärk. Ville inte gå upp överhuvudtaget men gick och la mig i soffan och satta igång gårdagens Harry Potter-film på DVD istället. Var dödsrelikerna del 1 så kollade även på del 2. Efter det blev det även 47 Ronin med Keanu Reeves, rekommenderar.
 
Humöret nu är bättre, magvärken lär hålla i sig nån dag så är bara att gilla läget. Men jag tänker mig de som skämtar om PMS och liknande. Med tanke på att de finns de som alltid känner såhär och ännu värre så borde det inte vara något att skämta om. Å andra sidan kan väl vem som helst bli irriterad på en kropp som en gång i månaden bestämmer sig för att samla på sig en jäkla massa vätska. Ställde mig på vågen imorse och det var + 1,6 kg sen i fredagsmorse. Inte konstigt man känner sig som en flodhäst ;-).
Jaja, nu har det passerat, tänkte ta en promenad nu när solen återvänt sen får jag väl slänga mig i soffan och se ännu en film.
 
Tingeling tar nog priset i segligan idag, hon har inte lämnat fåtöljen mer än den tid hon legat på min mage i soffan. Hell yeah för levande värmepåse ;-).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0