Besviken?

Nej inte alls!
 
Eller okej, det är lite tråkigt att vi inte fick biljetter till seriepremiären om ca 2 veckor men det kommer flera matcher. Har idag fixat biljetter till både Leksand - SAIK och Brynäs - Leksand. Så jag kommer allt få gå på matcher iallafall. Det är väl inte kontigt att trycket är så stort hemma när man äntligen är tillbaka i Eli... erhmm SHL menar jag såklart. Dröjer nog innan jag kommer ta SHL fastnar, så jag säger fortfarande Elitserien... ett tag till.
 
Tycker dock att det är lite tråkigt att så många säsongskort släppt till försäljning istället för att det finns begränsat antal så flera styckbiljetter per match kan säljas. Jag vet många som köpt säsongskort som, precis som jag, bor flera tiotal mil från Leksand och med jobb som man inte bara kan springa ifrån, i stora hela bara kan gå på helmatcherna. Jag hoppas inte detta gör att det blir tomt i många stolar på matcherna och att de hittar ett system för hur de kanske kan användas en andra gång. Emil Nilsén, fd anställd hos Leksand, delade en bra idé med mig på twitter tidigare idag, på ett system där den med säsongskort kan låta sälja sin plats när denne inte kan gå på matchen. Att då Leksand skulle få halva kostnaden och kortägaren få resterande halvan att köpa annat för.
Gillar du Leksands IF så tycker jag du ska kolla in hans blogg här.
 
Tror för övrigt inte jag varit såhär laddad inför en hockeysäsong ever. Efter den vår jag hade... Känns som våren gick helt min väg med 3 av mina önskningar, eller egentligen 5 av mina stora önskningar för våren gick i uppfyllelse. För att dra dem lite snabbt, Leksand gick upp (äntligen), Tre kronor vann VM-guldet, Chicago Blackhawks vann Stanley cup. Jag fick jobb, numera fast anställd och jag fick förstahandskontrakt på en nyrenoverad 2:a i de område jag helst ville bo kvar i. Sak samma, tillbaka till hockeyn. Anledningen till att jag är så taggad är väl inte direkt att jag tror Leksand går in och baaam tar SM-guld direkt men jag tror och hoppas med Salos lagbygge att vi kan hålla oss kvar och i bästa fall även gå till slutspel. Vision 2019 är det sagt... Resan börjar den 14e september och jag är redo (även om jag får se matchen hemma framför tvn).
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0