Dö baskilusker dö!

Kände det redan när jag klev upp att detta kommer att bli jobbigt, men skam den som ger sig. Vinglade mig till bussen, det kändes nästan som om jag var full, i slowmotion dessutom. Såklart började det regna precis också, för att göra det hela ännu värre. Jäkla tur att det var lite folk på bussen - höstlov. Jag vill också ha höstlov men det var ju ett tag sen man hade lov överhuvudtaget. Hade visserligen nån veckas semester i somras men det känns inte som det just nu.
 
Snubblar iallafall in på kontoret, pratar med en kollega som direkt konstaterar att du ser ju inte frisk ut... man tackar. Vidare till mitt kontor där jag direkt får frågan om jag är sjuk när jag säger "god morgon", nej vaddå får man inte kraxa fram orden eller? Tog en sväng upp till min chef för en stund sen och fick "Oj mår du verkligen bra?". Nej det är därför jag står här. Jag måste bara göra... sen ska jag gå. Jag fick bara göra det som var viktigast sen ska jag gå hem.
 
Det har jag gjort nu och tänker åka hem och lägga mig och sova nån timme. Hoppas att jag inte har feber men med  tanke på hur jag känner mig så är sannolikheten stor. Kanske bara ska acceptera att alla blir sjuka ibland och att det kanske är värt lite löneavdrag för att bli frisk istället för att sitta och må dåligt och ändå prestera dåligt på jobbet... dessutom fick jag reda på att två andra är sjuka de också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0