Ny mobil och hårfärgning?

Nu har jag tröttnat på min mobil och den har nog tröttnat på mig också, därav protesten. Kameran vägrar numera att fokusera och gör det det blir bilden ändå grötig. Det är bara "selfie" kameran som funkar just nu (tack och lov ;-)).
 
Så efter jobbet ska jag upp till Telenor och fixa mig en ny. Planerat en S4, och en S4 lär det bli. Kommer aldrig att väla iPhone så försök inte. Så är det, punkt och slut på diskussion. Det enda som eventuellt sätter käppar i hjulet för denna plan är att det inte finns någon telefon i lager. Får väl överleva helgen ändå isåfall med Digitalkameran och massa "selfies". Blir ändå bäst matchbilder från digitalkameran så det ska med ändå.
 
 
På tal om det så är listan lång över vad som ska hinnas med innan bilen rullar upp till Leksand imorgon.
1. Hämta ut biobiljetter till söndagskvällens biomys.
2. Fixa telefon.
3. Proviant på systemet.
4. Hårfärg, Gabi vill bli av med sin utväxt som råkar innehålla gråa hår.
5. Proviant i form av något ätbart till resan (läs: smågodis och LOKA, har lovat pappa varannan vatten denna gång haha)
6. Mat, till ikväll och något i frukostväg tills på söndag. (Vi sover kvar i Leksand hos Pär aka brynäsaren utklädd till leksing)
7. Packa, sovsäck, kudde, kläder. Ja det som kan behövas
8. Vill träna men hinner nog inte...
 
Angående punkt 4.
Jag vill också färga håret. Tänkte iofs mest på någon form av toning. Är så trött på barret nu att jag känner för att göra något nytt. Känner inte för den här sedvanliga "färga mörkt på hösten"-trenden. Blond färgade jag ju dessutom nyligen ifrån efter sommaren. Lite sugen på detta men vet inte om jag vågar eller kan bära upp den?!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0