Det var den helgen

Jäklar vad denna helg passerade fort. Jag vill inte påstå att jag gjort en massa saker heller. Ändå är det måndag och jag är aptrött. Känns som att jag inte sovit på en vecka, visserligen har jag bara sovit 5-6 timmar inatt. Både mitt eget fel pga att jag var hos mamma ganska länge igår och lekte med systersonen som är en riktig nattuggla men också för att jag låg och läste en stund samt har bråkat med lillkatten halva natten. En sån natt då han velat ligga precis överallt och jag tyckt han varit i vägen. Sova tidigt ikväll med andra ord.
 
I fredags var jag på konsert på Hovet, Avenged Sevenfold. Riktigt jävla bra faktiskt. Har tänkte lägga upp bilder men av någon anledning har jag glömt bort bloggen fast jag gjort nada. Så i lördags var jag i stort sätt död hela dygnet kändes det som. Avslutades med väldigt mysko tysk film.
 
Söndag blev det tvätt och städning samt lunch hos farfar. Emilia var förbi en sväng och vi satt och snackade massa skit i några timmar. Som sagt, poff sa det så var helgen borta.
 
Idag blir det till att jobba på, är på kurs i Stockholm hela dagen imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0