Slut som människa

Var helt slut som människa igår när jag kom hem från jobbet. Somnade en sväng på sängen innan jag begav mig till Gabi för lite tacomys med henne och Emelie. Blev inget långvarigt då alla var trötta och hade saker att göra idag typ. Emelie flyttar och jag ska ta tag i mitt flyttande.
 
Med det sagt så har jag iallafall börjat. Mesta köksgrejerna åker ner i kartonger nu faktiskt. Får hålla det snålt under veckan med både matlådor och porslin, diska ofta med andra ord. På tal om att diska så har jag precis tagit hand om berget med frukostgrejer och matlådor från veckan. Lite i taget.
 
Annars var jag på bästa och jobbigaste passet imorse. Emellanåt kändes det som att jag var nära att kräkas men kämpade på ändå. Vädret är så jäkla kvavt och varmt också så det hjälper inte. Vill helst sitta i en kass ishall just nu så jag kan andas.
 
Ett litet ryck till nu då för om en timme blir det till att göra sig iordning och dra ner på stan för att se semifinalen mellan Sverige och Finland på Allstars. Hoppas bannemej att det går vägen idag också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0