Sa någon fredag?

Det är fredag idag, äntligen. Känns som att jag inte varit hemma mycket denna vecka. Jobbat, jobbar och grejat. Har sovit hemma, det är typ allt. Detta kan jag definitivt utläsa ur min katts beteende när jag väl är hemma. Hon springer efter som en svans, där jag är är hon. Jamas det inte i kör till musiken jag spelar på datorn så sitter hon på mig, ligger framför mig eller på mig. Hela tiden denna terror! Detta kan driva vem som helst till vansinne, trust me! Meeeen det är väl bara kärlek...
 
Annars märks det att det är fredag även på jobbet. Efter långa timmars slit hela veckan så börjar nu högen med måsten krympa och försvinna. Idag har det inte heller uppkommit nya måsten som måste fixas... eller jo ett men handlade om en överföring på banken, tog två sekunder typ. Därför sitter jag nu och gör mest ingenting med 1,5 timme kvar innan jag kan gå hem för dagen. What to do?
 
Efter jobbet är schemat fullspäckat som vanligt, måtte jag planera in färre "att göra" samma dagar. Ska till Polisen och hämta ut mitt nya pass. Vågar jag se hur det ser ut? Att dömma av bilden vid ansökningstillfället är det mycket hår på bilden. Vid inte vad som händer riktigt, som om någon osynlig stod precis bakom och höll upp allt hår vid fototillfället. Måste även till Ticket, nu är det dags att slänga fram stålarna och betala resan till Rhodos om ca 1 månad. Snacka om att jag längtar! Efter det står storhandling och biokväll på listan. Gissa om någon kommer sova gott!
 
Edit* glöm det jag sa om att inte ha något att göra. Vissa chefer hittar alltid på något i sista sekund som behöver göras... så bara att jobba lite nu då ;-)
 
Följ mig på instagram: Emmah87

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0