Zoul Fiskspa

Eftersom jag blev sjuk i samma veva som jag och Emilia var på fiskspa så har jag inte uppdaterat något om det. Vi var iallafall på Zoul som ligger nere i källaren på Hotell Linné. Lokalerna var jättemysiga och hon som servade oss var jättetrevlig.
 
När vi kom dit fick vi först sitta i fotbad och blev tvättade så fick vi jättegod granatäpplejuice och nå frukt från Fruktblomman. Som jag förstod det så är det ett företag som gör små kreationer av frukt. Vi fick små formar av choklad som innehöll jordgubbar doppade i choklad och kokos samt ananas formad som en blomma å physalis. Bra antioxidantbost där. Sen var det bara att doppa ner fötterna bland fiskarna som började jobba direkt. Det kittlades lite men annars var det okej. Satt väl där i ca 25 minuter. Efter det fick jag sätta mig i en härlig stol som hängde i taket medan jag fick lite fotmassage. Gillar vanligvis inte när folk håller på med mina fötter men det kändes helt okej faktiskt. Där fick vi sitta och slappa ett tag innan det var klart.
 
Över lag tyckte jag det var en härlig upplevelse. Kommer göra det igen i framtiden helt klart. Fötterna blev riktigt lena och fina efteråt. Nu har inte jag så mycket förhårdnader och sånt heller. Rekommenderas att prova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0