Lön och lägenhetsvisning

Igår fick jag första lönen, kändes så jäkla underbart. Eller jag fattade nog inte riktigt när jag kollade på mitt konto och det var så mycket pengar där. Tror aldrig det har hänt på en och samma gång förrut. Har ju levt på studiebidrag eller annat minimum tills nu. Och ja jag ska sluta tjata om det nu faktiskt men känns skönt att ha några tusen mer kvar efter alla räkningar är betalda än jag haft totalt per månad hittills.
 
Var på lägenhetsvisning igår. Jättemysigt lägenhet i bra läge och inte långt från jobbet heller. Eller inte långt ifrån någonting men ändå på sånt avstånd att hyran inte drar iväg. Damen som bodde där var supertrevlig och hon hade jättefint stora Norska skogskatter. Pappa lekte en sväng med en av dem. Typiskt nog är att två före mig i kön också tackat jag på den men men. Det kanske går ändå, vi får se! =)
 
Idag bokar vi resan till sommaren. Känns hur bra som helst. Man behöver något att se fram emot i livet och vi längtar massor på sol, bad och värme. Sen blir det till att skaffa sig ett pass och ny resväska också.
 
Ska även ta tag i det här med träningskort. Om jag orkar och hinner så fixar jag det efter jobbet också.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Härligt med första lönen :-) kul med en resa att se fram emot, vart ska ni åka?:-)

2013-02-28 @ 11:06:17
URL: http://svedman.blogspot.se
Postat av: Sara

Hej, såg att du äter p-piller och du verkar inte ha en pojkvän (följt din blogg ett tag) eller vara den lätta typen. Så undrade bara nyfiket varför :)?


Svar: Har ätit det så länge så varför bryta för att jag inte har pojkvän. Lätta typen eller inte så ska man väl ha kondom ändå ;-). Men ärligt så gillar jag väl att slippa ha mens då man kan skjuta på den samt kunna planera om man ska göra speciella saker. Men mycket att kroppen är ju van vid att ta piller så min gynekolog tyckte inte att jag skulle avbryta om jag inte planerar barn varesig jag har partner eller inte =)
Emma

2013-02-28 @ 15:49:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0