Utbildningsdag i Stockholm

Har spenderat hela dagen i huvudstaden idag. 07.20 gick bussen från stationen. Jag tycker det är skönare att skumpa på en buss är klämma in mig på ett tåg med alla stressade pendlare. Hinner dessutom vakna och sitta och filosofera i lugn och ro.
 
Utbildningen idag var bättre och mer användbar än den jag var på för en månad sen. Kan säga såhär att jag lär ha lite att göra i löneprogrammet innan jag går på semester, styra upp programuppdatering medan jag är borta för att kunna göra årsskifte och semesterberäkning när jag kommer tillbaka, innan lönekörningen börjar. Herre, allt som ska in till FORA, Skatteverket osv innan sista januari. Hejdå livet!
 
Med andra ord ska jag njuta av ledigheten medan jag kan om ca eller för att vara exakt 6 arbetsdagar!
 
Hur kommer det sig att det alltid serveras fisk när jag är på utbildning förresten? Sist var det lax, i Gbg var det torsk och idag bjöds det på röding. Visst är det gott med fisk men vad sjutton, nu får de bjuda på något annat!
 
Blev middag på Vapiano med Emilia och Jonas innan jag åkte hem. Riktigt god pasta åt jag där. Kommer garanterat tillbaka dit! Nu tror jag att jag ska krypa ner i sängen och läsa lite.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0