Svårt att hinna med

Efter min kaosfredag har jag legat lågt minst sagt. Helgen passerade alltför fort som vanligt. Denna vecka är det en hel del som ska hinnas med. Känner mig smått stressad över att hinna med allt jobb, familj och mig själv tills jag åker på lördag. Sen att fredagens upptäckt gav mig ännu en sak att hinna med gör det inte bättre.
 
Kanske är lika bra, då vet jag någon som kommer sova större delen av resan ner till Marocko dvs jag ;-). Skippade därför träningen idag så jag hinner med lite här hemma. Så har varit nere och hämtat mina resväskor, vet ju inte riktigt vad jag behöver med mig. Helt klart är ju att det inte är Rhodosvärme vi pratar om här så enbart linnen och shorts är inte aktuellt. Dessutom finns möjligheterna till att gymma på hotellet då kanske träningskläder/skor är något att packa ner. Jag vill ju gärna spela tennis!
 
Såå jag måste blanda min packning helt enkelt och då kanske det behövs en större väska. Jag vet det är bara en vecka men ni vet hur vi kvinnor är ;-). Samtidigt använde jag inte allt jag packade ner till Rhodos eftersom vi inte festade på det sättet, lär inte bli i Marocko heller, dessutom lär man respektera att det är ett muslimskt land och inte ha alltför kort och urringat på sig.
 
Den dagen, den sorgen typ. Känner att jag måste ta tag i det iallafall om jag ska hinna. Resfeber är väl bara förnamnet. Vet inte varför jag blir såhär. Antar jag vill ha koll på läget...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0