Räknar ner till semestern

Måndag igen, måndag har passerat. Här sitter jag ensam på kontoret och har gjort sedan länge känns det som. Det rasslade till och så var det tomt. Men det är skönt att sitta och jobba själv, ringa lite känsliga samtal.
 
Hade möte på eftermiddagen med en säljare för Fitness 24/7. Jättetrevlig kille, är väl sånna som säljer ;-)- Det handlade iallafall om avtal för våra anställda. Här talar vi friskvård för alla anställda i företaget. De öppnar iallafall en plusanläggning precis nedanför på gatan och ville därför åka runt till företag i området. Det uppskattas iallafall från oss på kontoret som har nära. Tror vi kan få till ett bra samarbete!
 
Annars har jag suttit med semesterskuldsberäkningar och lyssnat på Niva och Klingas podcast. Brukar alltid göra det när det är "tråkiga" arbetsuppgifter. Gör det hela lite lättare! För övrigt fattar jag inte att det här med Debet och Kredit inte går in i huvudet. Jag måste startas igång varenda månad sen är det lugnt.
 
Jaja, avsluta nu kanske. Snart ska jag dra iväg och träna! Hann inte på hela förra veckan så ska bli skönt att komma igång igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0