Lagmaskinens IF?

Experter envisas fortfarande om att säga att vårt lag inte är tillräckligt bra, vi har tur, flyt ect. Till viss del kan jag kanske hålla med men det är inte så enkelt. Allt är väl inte svart eller vitt, gråzon finns och det kan bli vad som helst.
 
Jag tänker såhär. Jag håller med baserat på vilka uttalade talanger eller stjärnor många lag har. Lär ju inte behöva dra namnen på dem fler gånger än alla experter redan gör. Känner dock att de missar några saker. Dessa individer kanske har förmågan att göra skillnaden men de kan inte dra lasset för ett helt lag. Se bara hur det går för Sverige i fotboll. Zlatan kan göra skillnanden men inte dra lasset för hela laget över hela planen...
 
Nyckelorden är laget, laget före jaget även. DET är vad Leksands IF har. Flera uttryckte "Lagmaskinens IF" på twitter igår, även om @NiklasNiva troligtvis var först, jag säger inte emot. Vi kanske inte har de här uttalade stjärnorna i vårt lag men vi har lik förbannat riktigt bra hockeyspelare som tar sitt ansvar match efter match.
 
Jag läste en intervju med Jon Knuts efter matchen igår där han sa att han är nöjd med den roll han fått i laget och går all in varje match. Att hålla emot som grabbarna gjorde i säkert 2-3 minuter igår utan att pucken går in ska kanske inte gå. Men alla offrade sig för laget.
 
Jag skrev på twitter igår att jag är imponerad över positionsspelet i försvarszon. De ytor som oftast lämnas är de där Oscar tar pucken om det kommer ett skott. Våran målvakt är så jävla bra, vårt boxplay är jävligt starkt och offensiven tar sig mer och mer. Jacke B, Ryno och Micke har sett jävligt pigga ut, lika så Jakobs och de la Rose. Jag vill inte ta något ifrån Brunnström, Fornataro eller Russell, för de försöker verkligen och har lägen men det lossnar bara inte.
 
Vi ligger TREA i tabellen, snart är det juluppehåll. Kan alla såkallade experter bara sluta och såga vårat lag hela tiden. Kan ni inte bara erkänna att ni hade fel som sågade ALLA vid fotknölarna innan säsongen ens börjat. Kolla bara på Hersley, i Cmorestudion gick de bananas igårkväll. Det är flera laget som växt in i SHL-kostymen som många sågade efter de inledande matcherna, behöver jag nämna Linder och Rönnberg som exempel?
 
Underskatta inte det lag som vågar och vill kämpa mot alla odds.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0