Hallå från Agadir

Har äntligen tagit mig tid att testa internet på hotellet. Vi anlände igår vid 15.30 skulle jag tro. Har hunnit med ganska mycket så kör en snabb redovisning.

- vi började med en promenad till stadens största Supermarket, Marjane. På vägen dit mötte vi Muhammed som såg till att vi kom fram i ett stycke. Marjane var ungefär som en kombo av ICA Maxi, Elgiganten och IKEA utan möbler.

-Kvällen spenderades i soffan framför "So you think you can dance" och "Blood diamond". Vi var helt slut så blev gourmetmiddag hemma.

- Natten var en upplevelse i sig. Discot i byggnaden höll på länge och spårade nog ut. Vid halv 4 väcktes jag med ett ryck och massa glas som splittrades. Trodde allvarligt att någon attackerade hotellet så fort på med kläderna... men det var inget sånt så vi la oss och sov vidare.

- Konstaterar att det inte är varmt vatten vi får duscha i!

- efter lite frukost begav vi oss till Sauk el Had, vilket är en stor söndagsmarknad med ALLT. Även idag hade vi tur att möta en man på vägen som jobbade där. Vi blev inbjudna i hans butik och blev bjudna på te av hans bror. Vi fick även tillfälle att pruta för det vi ville ha. Vi blev även bjudna in i en annan butik där vi mötte Dominik från Irland, en fotograf som åkt hit själv i 2 veckor.

- Tog oss ner till Stranden och promenadslingan där. En kille max 17 år frågade om vi ville träffa honom imorgon så han kunde bjuda oss på disco, haha. Eller nej tack.

- Åt god paella på en resturang med svensk/marokansk ägare.

Måste säga att karlar här inte har någon hyffs. Det glos, tutas, flirtas, stånkas, smackas och ropas efter oss när vi passerar. Skärpning! Inte så sugen på att visa hud direkt. Poolen lockar inte men ett dopp i havet är ett måste innan vi åker hem.

Tack så länge!







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0