Fredag den jävla 13:e

Med handen på hjärtat kan jag säga att det ALDRIG brukar hända mig saker när det är Fredag den 13:e. Idag har det dock varit åt helvete. Känns som alla andra dagar kom tillbaka dubbelt upp.
 
Dagen på jobbet har flytit på utan problem. Lite nätverksproblem men det kommer emellanåt och är inget att hänga upp sig på.
 
Tog mig hem utan några problem där heller. In i lägenheter och lämnar grejerna och tar mig sedan ner till bilen. Där ser jag detta!
 
Va i helvete?! En stor jäkla buckla på motorhuven. Jag har då inte använt bilen sedan i lördags när jag och mamma var ut och handlade lite julklappar och bokade/betalade Marockoresan. Till grejen hör att ett byggfirma håller på att renoverar huset några meter framför min parkering. Bucklan har ju inte uppstått av sig själv och har något hamnat där som hör bygget till då gör man väl något åt det? Är ju inte så att skadan inte märks! Någon pappa känner tyckte det såg ut som att någon hade skallat motorhuven, de får tydligen inte sånt på Upplandsmotor. Hur friskt är det?
 
Pratade lite med pappa och fotade ifall det behövs till försäkringsbolaget, polisen eller Uppsalahem då det är de som är ansvariga för parkeringen och byggfirman.
 
Hämtade sedan mamma, åkte till Gränby C och handlade lite julklappar sen vidare och handlade mat på Willys. På Vaksalagatan innan rödljuset dör biljäveln och vill inte starta. Vid det här laget är jag rätt trött, hungrig och grinig. Hittar inte varningsblinkersknappen och blir typ galen. Ringer pappa i panik! Som tur är står vi precis intill macken så mamma får springa in och fixa så vi kan tanka lite om det är problemet. Medan försöker jag få igång bilen, rotar i baklucka och grejar under motorhuven. Polisen stannar även bakom och undrar vad som har hänt, oroliga att jag krockat. Men nej, bilen har bara dött. De tacka för sig och hoppas att det löser sig. Flera män stannade faktiskt till och undrade om jag ville ha hjälp men pappa var ju på väg så fick snällt tacka ändå. Hur pinsamt är det inte att stå där? Alla tror ju att man krockat! Men en motorhuv som ser ut som man landat en älg så... När pappa väl kommer grejar vi lite under motorhuven, jag fyller på kylarvattnet som spårlöst försvunnit. Försöker starta men icke. Pappa kopplar ihop bilarna för att bogsera. Går lite bananas på växellådan (auto) och testar att starta. Biljäveln går igång!!
 
Så efter det ena och det andra är jag helt slut men hemma. Jag har fått mat i magen och tänker snart hoppa i säng. Hade planerat soffhäng till någon film men orkar inte.
 
Hoppas ni haft en bättre Fredag den 13:e. Jag hoppas att nästa dröjer ett tag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0