Pantene Pro-V

Nu är det ca halvtid till Pantene pro-V kampanjen via Buzzador och jag tänkte köra en liten avstämning. Nu har jag och även några av de jag delat ut produkterna till hunnit använda dem.
 
Vad tycker jag?
För min del så älskar jag dem! Jag har använt den produkt som är för normalt/tjockt hår. För det första måste jag säga att de luktar sjukt gott, har till och med fått komplimanger för att mitt hår luktar gott och det är ju kul att höra. Vore tråkigt om det luktade illa hahaha. Jag upplever att mitt hår är mer livfullt utan att bli trassligt, i mitt fall frizzigt då jag har lockligt hår och brukar behöva en del produkter för att få bukt med det. Inte just nu. Hårinpackningen har varit superbra för håret. Det har blivit lent och glansigt. Testade även värmeskyddssprayen för någon vecka sedan när jag ville platta håret och tyckte den var bra. I vanliga fall brukar jag inte använda några produkter alls då jag upplevt att det förstört effekten och det håller sig inte eller så är det jobbigt att ens platta det för att det "klibbar". Denna produkt var toppen, effekten höll i sig och jag upplevde att håret vart mjukt och glasigt. Måste även tillägga att mitt hår fick ett helt annat naturligt fall än när jag vanligtvis plattar det. I like!
 
Vad har de som provat produkterna sagt då?
En kompis till mig fick prova för normalt/tjockt hår och har varit väldigt positivt till produkten. Hon kan inte riktigt sätta fingret på det kanske men att det känns annorlunda mot det bättre hållet. Min mamma fick testa för färgat hår eftersom hon vill färga bort sitt gråa hår men upplever att färgen inte håller. Nu upplever jag inte att hon klagat på det utan mer att färgen håller så bra att utväxten syns mycket bättre hahaha.
 
På onsdag ska jag lämna iväg provet för fint hår till en kompis som tycker att hon aldrig får volym i sitt hår. Så får väl göra en lägesrapport efter att hon fått testa den.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0