Trött tjej

Klockan ringde 06 imorse. Då var det vara att ta sig ur sängen, göra sig iordning och packa ihop alla saker som skulle med dvs shakes och vatten i mitt fall. 06.40 gick jag till bussen till Stabby, fick gå en liten bit till Nelins där jag skulle bli upphämtad. Där fick jag faktiskt stå och vänta ett bra tag innan resesällskapet anlände. När vi väl var på G gick det i en rasande fart. In på Strömsholm, undersökning och röntgen av Ebba. Allt såg bra ut och rehabiliteringen fortsätter som vanligt och återbesök för röntgen igen om 1 månad.
 
På vägen hem passade vi på att ta en sväng förbi Dollar store, fanns mycket fint därinne men fick nöja mig med kuvert, rakhyvlar och kattmat haha. Hittade ett par jättefina muggar som jag ska köpa om det blir så att jag hänger med vid nästa återbesök också. Ett stopp på MAX blev de så att de andra kunde käka och så Biltema. Alltså Biltema i Västerås har 2 våningar, hur mycket grejer som helst! Kanske är tur att det är några mil dit ändå ;).
 
Har varit hemma nån timme nu men är helt slut. Trött efter att ha gått upp tidigt, trött för att jag rört mig en hel del som jag inte brukar och trött i huvudet för Lukas har haft mundiarré och pratat konstant från det att vi lämnade Uppsala vid 08 tills det att vi kom tillbaka 16 haha. Så jag kommer somna ovaggat ikväll om man säger så.
 
På tal om det så är det bara att ta sig upp tidigt imorgon också. Har tid hos ryggkirurgen i Nacka kl 11. Anna hänger med som moraliskt stöd och vi måste väl åka vid halv 9. Pappa säger att det varit väldigt mycke trafik den här veckan och jag är hellre ute i god tid än att få stressa, speciellt när man inte kan påverka trafiken ändå.

Kommentarer
Postat av: christin

hejsan
mysig blogg du har .fortsätt på detta sätt :)
mvh christin

Svar: Tack vad snällt =)
Emma

2012-10-18 @ 18:51:29
URL: http://christin.egensajt.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0