Lördag

Kan inte påstå att jag gör mycket produktivt dagen till ära. Skönt med sovmorgon, tihii ;) när har jag inte det liksom? Stressar väl aldrig ur sängen längre men på något sätt känns det ännu bättre på lördagar och söndagar. Så kollade på Formel 1 kvalet i sängen och sen gick jag upp, typ vid 12. Har sedan i stort sätt suttit vid datorn och lyssnar på musik. Hade tänkt städa men jag kommer liksom inte så långt. Istället sitter jag och kollar på när Tingeling flyttar sig runt lägenheten på diverse soliga hörn och vrår. För en stund sen hade hon däckat mitt på köksgolvet och nu ligger och och trycker i ena hörnet uppe under "sminkbordet". När solen flyttar på sig lär nästa ställe vara sängen ;).
 
Ska steka på lite kyckling snart hade jag tänkt. Börjar smått med lite upptrappning efter detoxdieten som jag kört en månad. Har märkt att jag gått med en hel del extra "skit" i systemet. Är dessutom mycket mycket piggare nu så det har gjort väl på många sätt helt klart!
 
Dagen annars kommer bestå av hockey, Djurgården mot Södertälje vid 16-tiden och senare blir det bio. Paranormal activity 4, jag är beredd och tänker ta med något jag kan gömma mig bakom, den ska tydligen vara rätt läskig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0