Colorama från Maybelline New York

Har efter mycket om och men varit och hämtat mina paket. Var lite Mission ICA-Tybble varning på den faktiskt. För er som inte vet vad det betyder så är det en Örebro/studentgrej. Det tog alltid en evighet att ta sig till ICA och handla något trots att det var så nära haha. Men nu är det iallafall gjort! Lite besvikelse, ett problem men jävligt snygga färger.
 
Problemet: Har skickat efter en ny patron till min skrivare. Sätter i den direkt så jag slipper krångla med det vid nästa utskrift (trodde jag). Skrivaren säger då åt mig att jag satt i patronerna på fel sätt. Hur många sätt kan man sätta i en patron på kan undras. Tar ut den och sätter in igen, men samma sak. Så använder hjälpfunktionen som säger att det kan vara fel patron, vilket det inte borde för det står samma-ish på den som den jag tog ur. Bara att kontakta kundtjänst som tror jag är helt bakom teknikflötet och säger att jag ska stänga av skrivaren och testa igen. Som om jag inte gjort det? Men de skickar en ny patron ifall att. Uppskattas!
 
Besvikelse 1: Tröjan som jag beställt från H&M satt inte bra. Kan inte riktigt sätta fingret på problemet, passformen var liksom inte bra. Den var nog aningen stor även om det var i M. Värst upptill eftersom jag har större arsle än axlar men ändock passformsproblem. Sen luktade den som en gammal grävling också. Så det får åka tillbaka.
 
Besvikelse 2: Trodde jag skickat efter ett matt oceanblått nagellack men det visar sig att det är glittrigt. Jag tycker inte om när nagellack glittrar! Huu huu huuuu... Skit också. Håller på att måla naglarna med det just nu i ren protest och hoppas på att det ska vara fint ändå. Är ju annars ett fint nagellack och bra märke därav rubriken på inlägget ;)
 
Fick två nagellack till, OOhh gillar färgerna, en annan blå och orange! Läckert värre, nu jäklar ska bli annat än beige och svart på naglarna. Fick med en mascara också från Maybelline eftersom jag köpte tre nagellack, hoppas den är bra eftersom den kostar en del i vanliga fall. Köpte även nackellacks remover, den luktar SKITGOTT! Trodde inte att det var möjligt?!
Bilden visar ingen rättvis bild av färgerna men ca. tar en ny bild imorgon.

Kommentarer
Postat av: linnnnn

Hejsan! Jag vill bara tipsa om att jag skickar ut inbjudningar på min blogg till en hemsida där man kan få shoppa kläder och skor för otroligt billiga priser! Det är en hemsida som gör att man får minst 50 % rabatt på kläder,skor,smycken och resor. Dock måste man få en inbjudan för att bli medlem, men jag skickar till alla som vill :)
Gå in på det här inlägget och lämna din mailadress så skickar jag en inbjudan per mail till dig :D

http://lillalinnpinn.blogg.se/2012/october/fa-klader-och-skor-mycket-billigare.html#comment

Svar: Okej, ja varför inte gå in och kolla iallafall =)
Emma

2012-10-25 @ 21:15:57
URL: http://lillalinnpinn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0