Äntligen så kanske det ljusnar

Efter mycket tjaffs men mest strul och stress så har jag fått mina pengar och har betalat mina räkningar. Inte direkt mycket tröst men har iallafall nya slantar att lägga på mat och inte mycket annat. Men denna månad får vara så så får jag se fram emot att ha det lite enklare nästa och sen kanske det blir ännu bättre såsmåningom.
 
Till min glädje imorse så hade Lst annonserat ut en ny tjänst, Handläggare inom jämställdhetsfrågor. Jag och min jobbcoach kollade snabbt på det och tänkte yes! Den här tjänsten är perfekt, den vill jag ha. Tyvärr insåg jag när jag kom hem och läste igenom hela annonsen mer noggrannt så insåg jag att jag inte är klassificerad på långa vägar. Det var inte bara jämställdhetsfrågor utan det är social hållbarhet, imigration och massa annat. Tanken var att personen ska utbilda och samordna. Dokumenterad erfarenhet ska finnas. Med andra ord, det är kört. Satsar fortfarande på vikariatet på N****.
 
Var sen på en liten shoppingsväng med mamma. En väldigt liten med tanke på att jag får så ont så fort jag gör någonting. Verkar inte spela någon roll om jag tar smärtstillande eller inte. Shoppade ett par fina fjäderörhängen för 10 kr dock. Visar bild imorgon.
 
Sålänge får ni se bild på de dyraste blommorna jag sett, tror jag. Skitsnygga men de kostade 299 kr också. Ser ut som Orkidéer tycker jag men stod ett annat namn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0