Alla problem har en lösning

Som om jag inte hade nog med problem så har datorn bråkat sedan igårkväll. Om det har något samband med internetstrulet vet jag inte. Insåg i min felsökning att jag hade 8 GB kvar på hårddisken som är 220 GB stor. Alltså väldigt lite plats kvar att dumpa mina grejer på. Då är det inte konstigt att den gått som en snigel heller på sistone. Så har försökt rensa lite skit men har inte lyckats få bort allt eftersom det tar sån tid. Var ju evigheter sen jag rensade uppenbarligen.
 
Min mail har även krånglat, har inte kunnat läsa mailen på hela dagen. Till slut insåg jag att det var något tillägg i windows update som krånglade. Fick installera om skiten och efter det meddelade datorn om att jag var tvungen att uppdatera både flashplayer och shockwaveplayer. För den som inte fattar vad det är så är det i stort sätt program som styr möjligheten att se videor och liknande animeringar på internet. Så något där gjorde att jag inte kunde använda hotmailen. Men nu är även det fixat. Så får väl fortsätta rensa medan jag inte är hemma sen då.
 
Jag ska iväg på något jätteroligt, närmare bestämt afterwork med några som jag jobbade med på Lst. Vi har fortfarande kontakt och har nu bestämt att ses. Blir dock ingen öl för min del men kanske en cola zero iallafall med tanke på detoxdieten. Just nu är jag väldigt strikt med vad jag stoppar i mig. Men iallafall ett fullt mål om dagen förutom kolhydrater. Ska i vilket fall som helst bli jättetrevligt och det har väl inte med vad man dricker och göra, vi får satsa på vinkväll en annan gång hahaha.
 
Förresten här kommer bilder på mitt nagellack och mina nya örhängen, ha dem ikväll kanske?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0