29e oktober

God förmiddag!
 
Efter lite utbrott i fredags på att jag inte fått några pengar har jag iallafall nu på morgonen fått beskedet om att jag får dem i eftermiddag. Så paniken har släppt litegrann. Värsta jag vet är att inte ha kontroll över min ekonomi men framförallt att riskera att få in mina räkningar för sent. Visst någon dag hit eller dit tänker ni kanske nu, jag vet, men principen att står det 29/10 så är det då den ska vara betald. Punkt.
 
Och i lördags hände det som typ bara händer mig, jag känner verkligen att jag är inne i ett flow av otur. Skulle gå på bio med Emilia och Anna, paranormal activity 4. Skitläskig för övrigt men det är inte grejen. I slutet av september hoppade jag på en kampanje för tidningen Amelia, har velat testa den men inte gjort det. Med dealen fick man 3 nr av tidningen, 2 biobiljetter och ett halsband. Så far so good. I lördags skulle jag alltså använda en av dessa biljetter och får till svar att den redan blivit använd. Typ va?!?! Ja den blev använd igår till filmen Skyfall i Malmö säger hon i kassan. Mycket märkligt måste jag säga. Så just nu sitter jag i telefonkö till dem för att undersöka vad problemet kan vara. Det är ju väldigt konstigt!
 
Annars har jag möte igen med min jobbcoach i eftermiddag. Inte ett dugg peppad. Vi konstaterade ju sist att det inte fanns så mycket som hon kunde hjälpa mig med egentligen. Jag blev dessutom väldigt stött av att hon undrade om jag skrivit CV:t själv. Vem skulle annars skriva det liksom? Så idag ska vi väl ha lite uppföljning på mitt jobbsök, hur det gick med samtalet till NOKAS förra veckan och kanske kolla på annonser tillsammans. Jag kommer att kräva att vi inte ses en gång i veckan, det är fanimej slöseri med min tid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0