20e oktober

God förmiddag kanske jag ska börja med. Har sovit som en gris inatt. Var hemma hos Emelie igår då Catarina och Ellinor dök upp (Gabi vad också där ;)). Orkade dock inte längre än till 23-tiden så då gick jag hem och däckade i stort sätt direkt och vaknade vid halv 10. Hur skönt som helst.
 
Nu på förmiddagen har jag även fått lite jobb gjort till mina mostrars salong. De byter ju namn på salongen och så nu så var till att informera om detta på facebook-sidan och hemsidan. Sen gjorde jag även en skylt om att priserna på behandlingar kommer att höjas från den 1:a december och en sida till skylten framför dörren om att salongen bytt namn. Så kändes bra att vara lite produktiv såhär på morgonen. Jag har ju annonserat lite för salongen förr. Den byter alltså namn från MALIN Hudvård & spa till Malin´s & UlRica´s. Så kommer vara lite jobb med nya hemsidan och så framöver men det blir kul. Tillsvidare är det www.malinspa.se som gäller.
 
Snart ska jag iväg med pappa och mecka med Bettan. Byta däck, byta tuta, ev. byta olja och så ska vi väl fila lite och ha på rostbehandling på några ställen. En riktig pappa/dotter-dag alltså. Kvalitetstid eller vad kallas det? Då meckar vi bil! ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0