Seg måndag detta

Har varit hos dietrådgivaren på förmiddagen. Nöjd med det jag tappat trots 1 mål vanlig mat om dagen men framförallt känner jag mig mycket piggare, gladare och mer hälsosam. Vi har gemensamt kommit fram till att det nu är dags för nästa steg, dvs 2 mål om dagen och då MÅSTE jag lägga till kolhydrater som jag dissat totalt hittills. Dock tipsade hon mig om Mathavre och Matkorn, det är bra och lågt GI så.
 
Sjukskrev mig från jobbcoachen imorse. Pallade helt enkelt inte att gå när det inte ger mig någonting. Vilket jag tänker säga till henne också. Skumma är dock att det var en man från samma företag som ringde och bokade om tid med mig till nästa måndag istället och att det är honom jag ska träffa. Vad är det om egentligen? Varför ska jag byta efter lite mer än en månad och börja om igen. Nej nu är det stopp alltså, kände hon sig också hotad av mina kunskaper och mitt driv, kanske rent av faktumet att vi troligtvis var lika gamla och hon kände att jag inte behövde hennes hjälp. Men jag kommer vara ärlig mot honom och säga vad jag tycker, tänker fan inte syssla med saker som bara tar min tid och inte ger någonting. Skulle framförallt vilja ha en förklaring för det gav han inte på telefon.
 
Dags att fixa lite lunch nu innan jag ska till IKEA med mamma, ska även förbi Jula och köpa timers till mina fönster, eller ja kanske inte behövs då det känns som om det är konstant mörkt just nu iallafall.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0