Handyman

Idag har jag varit produktiv jäklar i min lilla låda!
 
Först imorse började jag röja undan alla grejer samt att jag hann städa större delen av köket innan mormor kom med lunch. Passade på att installera lite användbara appar på hennes telefon, starta upp spotify och lärt henne surfa (ja det återstår att se). Efter det fortsatte jag mitt städande och hann med att göra klart köket med disk och allt samt badrummet innan pappa ringde. Han skulle hjälpa till och inhandla proviant till morgondagen samt att vi skulle parkera Bettan på hans andra parkering då jag inte kommer använda henne på några dagar (fullt upp hela helgen samt operation).
 
Kom hem, fortsatte mitt städande. Eller ja jag fastnade först med att kolla på filmer jag hade på datorn för att se vilka filmer som kan vara intressanta att föra över till min laptop så jag har något att kolla på när jag ligger på sjukan. Meeeen nu så har jag dammsugit och moppat. Har till och med gjort det äckligaste jag vet. Rensat avloppet, tänkte att när jag ändå höll på så fick jag väl göra det med eftersom jag irriterat på mig att det börjar bli stopp. Tveksam till att det är något jag vill roa mig med postoperation. Mår lite smått illa just nu men det är sånt man får ta. Det blir bra snart!
 
Känner mig även lite händig eftersom jag tog även tog mig tiden att laga persiennen. Eller ja pinnen som gör så att man kan vinkla dem iallafall. Den lossna för några månader sedan och jag har inte orkat. Men nu så behöver jag inte sträcka mig på tå varje morgon och kväll. Det är jobbigare än det låter ska ni veta ;).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0