God morgon!!

Idag är ingen vanlig dag för det är Swedish house mafia som showar idag!!! Helt galet!! Känns som det var evigheter sedan vi köpte biljetterna och nu är det äntligen dags. Får dock lite lätt panik av tanken att det är 45.000 pers i samma arena samtidigt. Det kanske man inte tänker på när man väl är där men det är rätt mycket folk. Vet ju hur mycket Globen rymmer och där är det rätt mycket folk emellanåt.
 
Har precis diskat upp grejer från gårdagens fredagsmys med Emelie och Gabi. Har stekt på tacofärsen tills ikväll och så skurit löken. Jäklar vad ont man får i ögonen, då har den ändå legat i kylen. Men då slipper vi lukta taco senare å ha rödsprängda ögon av löken. Straxt in i duschen och efter det dumpas Tingeling hos Gabi i några dagar. Kommer kännas tomt utan henne men då behöver jag inte lägga energi och tid på att ha koll på henne mitt i allt kaos iallafall.
 
På återseende senare. Min kära stylist Sandra ;) kommer vid 13-tiden och ska hjälpa mig få ihop något snyggt till kvällen. Kanske har en liten bild i huvudet men annars så får vi se vad Sandra säger. Har förberedd en lite goodiebag till henne samt snickers som tack för hjälpen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0