Ändrade planer

Jahapp, då sitter man här helt klar att dra iväg så blir det inget. Det är irritation på hög nivå, hade alltså kunnat hänga i myskläder hela dagen. Jaja, får väl vara lite extra fin dagen till ära. Mamma och mormor ska luncha på stan och det är ju ingen idé för mig att betala för buffé när jag knappt äter. Det är lite för tidigt för sånt. Så jag får njuta av en av pappas älgfärsbiffar istället.
 
Förmiddagen har kanske inte varit helt bortkastat iallafall. Ringde om mina biobiljetter som fortfarande inte kommit och de ska vara på väg, så kanske trillar ner i brevlådan när som helst. Ringt vårdcentralen, behöver nya Citodon, så de ringer väl upp snart. Även ringt om ett annat paket som inte dykt upp trots att jag beställt den den 25/10. Tar väl mer tid från Storbritanien helt enkelt. Såg att jag fått samtal från länsförsäkringar när jag var i duschen, hoppas de ringer upp igen för jag har en del frågor angående att lägga till en person/olycksfallsförsäkring (så dags när jag redan gått med diskbråck i ett år typ). Men tänkte det kan vara bra om det går åt helvete med operationen (nej det kommer gå bra ;)). Pratade även med Inger och hon och farfar kör mig till Nacka då det är dags för operation. Skönt att det faller på plats. De lämnar dagen innan och pappa hämtar efter, Gabi tar Tingeling i några nätter. Alltid skönt när man har vänner och familj som ställer upp!
 
Såg att det fanns nya lägenheter ute också så ska kanske kika lite på dem. Kanske något som faller i smaken ;). Tror min moster hade lite jobb som behövdes göras också men hon har inte ringt upp än.
 
Nu återstår väl då att sätta mig ner och söka jobb.

Kommentarer
Postat av: Victoria

Visst är dom :)

Vad söker du för jobb?

Svar: Jag söker inom HR, jag är utbildad personalvetare så typ inom rekrytering och på personalavdelningar med diverse uppgifter :)
Emma

2012-11-06 @ 12:25:36
URL: http://impalaa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0