15e november

På något vis går dagarna jäkla fort ändå. Gårdagen lämnar vi där den är och blickar framåt. Huvudvärk dagen till ära, vette sjutton hur jag sover egentligen. Somnar väl vid 01 sen vaknar jag vid 05-06 för att ligga vaken till ca 07 då jag slocknar på allvar och helst sover till 10. Något måste göras åt dygnsrytmen nu alltså. Börjar kanske imorgon då jag i brist på annat tänkte hänga med pappa och jobba.
 
Fint väder idag iallafall och jag känner mig lite mer inspirerad. Dessvärre verkar det vara torka på jobbfronten denna vecka. Kommer nästan inte ut några jobb för mig överhuvudtaget. Det är som det är men så brukar det vara inför december månad, det märkte jag förra året också. Slutet av november och december är segare samt slutet av april och maj om det inte är vikariat för sommaren förståss.
 
Igår satt jag och drömde mig bort i djurjobb igen. Saknar ibland att jag valde bort den karriärsvägen. Det är visserligen inte för sent för det men kanske ska börja där man är nu, dvs personalvetarexamen. För det känns verkligen rätt och jag älskade mina månader på Lst. Har även fått reda på att de pratar om mig på bygget fortfarande och hälsar emellanåt då jag fortfarande har kontakt med några kollegor via mail och så har vi setts en gång och så ska vi väl fika nästa vecka. Men ska jag jobba med djur så är det plugga vidare som gäller, typ djursjukvårdare eller nått. Som det är nu med den utbildning jag har så känns inte djurparker som djurskötare så lockande efter all skit de senaste veckorna med alla skandaler. Men älskar fortfarande djur och det är något som jag kommer fortsätta att syssla med.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Du skulle ju kunna söka till hunddagis och typ djuraffär där du redan har utbildning och jobba där medan du söker personalvetarjobb?

Svar: Hunddagis är inte aktuellt. Eg inte djuraffär heller då jag inte riktigt är sugen på att bara står och rengöra burar dag in och dag ut. Å andra sidan går det inte riktigt med min rygg just nu heller :)
Emma

2012-11-15 @ 11:40:35
URL: http://svedman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0