Sådär ja, nu är jag på banan

Har inte bloggat på nån dag och det beror mycket på att jag jobbar hela dagarna och har åkt direkt från jobbet på olika aktiviteter och sedan kommit hem sent. Det har varit roliga dagar iallafall. Ska försöka göra en kort sammanfatting av det hela iallafall.

I onsdags var jag och Gabi i Globen och såg Tre kronor spela mot Tyskland. Riktigt kul, lite onödigt insläppta mål men stämningen var underbar. Shit så kul det var, snacka om att jag kommer fixa biljetter nästa år om jag så måste sälja massa saker för att ha råd med det! hahaha (bilder kommer sist i inlägget)

I torsdags var jag på Enköpingslasarett och gjorde en magnetröntgen. Det var inte så jobbigt som jag föreställde mig. Men jag förstår att folk som inte gillar trånga utrymmen tycker det är jobbigt. Jag låg och blundade, höll nästan på och somna, hittade min happy place. Så det gick ganska fort.

Igår var det ishockey igen men på tv denna gång. Innan var jag och pappa och handlade lite. Behövdes fyllas på i skåpen om jag säger så! Sen hade jag och Gabi moffakväll framför ishockeyn. Tyvärr förlorade ju Tre kronor. Matchen var väl bra men hände massa tråkigheter.





Lyckades få ett mål på bild =P


Loui Eriksson nr 21 ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0