Jäklar vilken dag

Det har varit underbart väder idag, riktiga vårkänslor. Antar att jag inte är den enda personen som känner så =).

Dagen påbörjades på en liten shoppingtur till Thun´s med mamma och mormor. Jag behövde strumpor och där finns bra strumpor. Har upptäckt att jag gått från enfärgade strumpor (läs: svarta) till en massa färg och mönster. Haha jag vet inte vad som hänt. Blev även ett par nya solbrillor. Jag är glad =).

Blev en sväng till Plantagen och Jysk också. Innan vi var ner på stan så jag kunde lämna mina papper till soc och sen köpte vi med oss en hamburgare hem från MAX. Kan ju säga att det var supergott även om jag tog bort större delen av brödet eftersom jag inte riktigt börjat äta kolhydrater än. Så påbörjades det plantering av blommor, mamma behövde lite större krukor till några och då blev till till att plantera om. Jag har även jag blommor jag behöver planerar om så ska försöka göra det i helgen hade jag tänkt.

Var hemma en sväng och satt ute i solen och snackade med Gabi innan jag åkte med pappa. Hans nya bil ska lämnas in på fredag för att oljan i växellådan ska bytas och pappa ska ner till Båstad. Så jag har fått ansvar att köra den dit.

Nu är jag helt slut och kommer spendera kvällen framför tvn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0