Vilken jävla fredag

Trodde jag skulle ha en lugn fredag och jobba på som vanligt och greja lite med olika saker. ICKE!!
 
Direkt när jag kom på morgonen var det kaos. En snubbe på en av enheterna hade sagt upp sig på morgonen för att han hade fått ett annat jobb, tydligen så visste ingen om att han ens tittade på annat. Det är samma snubbe som varit med under några intervjuer jag varit del av. Så enhetschefen kom ju upp till mig i panik om att det måste läggas upp en annons IDAG. Eeeeh jag var ju den enda personalaren på bygget så vad skulle jag göra, det var inget jag hade gjort förut. Det var bara att göra och göra rätt, lära nytt och lära snabbt. Efter mycket om och men är annonsen iallafall uppe på offentliga jobb. Jag är mycket stolt över mig själv att jag drog detta i land. Men jag känner att det var mycket press och ansvar att lägga på mig som praktikant/trainee meeen jag har klarat det. Sen ska det tydligen ut en blänkare på UNT på måndag. Jag har ingen aning om hur det ska göras men får ju se till att lösa det på något sätt också. Har jag tur kanske de fortfarande har gamla mallar kvar från tidigare tjänster som man kan använda. Problemet är ju att jag inte har något aning om vilka behörigheter jag har eller hur jag hittar saker och ting.
 
För att inte tala om det blev jag även satt på att skriva anställningsbevis som ska skickas ut efter att nästa problem ska lösas. Vi måste nämligen ut med säkerhetskontroller på 3 stycken som redan fått tjänsten på enheten. Grejen är den att jag inte har den behörigheten och ingen verkar veta vem som har den, de som alla vet gör det annars är på semester 2 respektiva 3 veckor till. Lyckat säger jag! Så ser ut som att jag kommer vara ensam de två kommande fredagarna också.
 
Igår var jag jäkligt irriterad när jag kom hem, eller var på väg hem. Både för att jag tycker det är dåligt att endast en person har full koll på sådana här grejer och sen att jag blir lämnad helt själv för att två har semester samtidigt och en är ledig på fredagar. I mitt tycke är jag värd en anställning och jag hoppas de ser hur mycket jag offrar och engagerar mig i verksamheten för deras skull, visst mycket för min också. Det enda jag får är erfarenhet, de får en heltidsarbetande gratis. Och jag känner att jag ofta drar ett stort lass, är ambitiös och jobbar på. Det är inget som jag känt mig stressat över eller känt att jag har för mycket att göra utan att jag t.o.m skulle kunna göra lite till. Igår blev det dock för mycket och jag har sovit sjukt dåligt inatt p.g.a att jag vet att det finns en hel del att göra på måndag som jag inte vet hur jag ska göra egentligen.
 
Jag borde inte grubbla på det nu under natten men så blir det ändå. Aja ska inte hänga upp mig på det nu. Det är måndagens problem. Ikväll ska jag på studentfest så får tänka på den och ha roligt istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0