Detoxveckan har börjat

Min mage har varit kaos i flera dagar nu. Den är spänd, uppsvullen och gör ont som fan. Det är inte kul alls. Sååå det blir nolltolerans på sötsaker, läsk och alkohol. Iofs inte bara denna veckan utan till jag går på semester för den delen. Har inte råd heller, detta har varit en dyr månad med midsommar och studentfest.

Det har även gjort att jag bestämt mig för att reklamera den klänning jag hade i lördags då den gick sönder redan när jag satte den på mig. Hade jag haft pengarna för den över hade jag bytt den eller åtgärdat problemet men nu är den inte värt det. Gillade klänningen som fan men hur ofta kommer den att användas? Kanske ungefär som den andra jag köpte från Nelly.com. Den har jag använt 2 gånger då den inte kändes som en gå ut på krogen klänning. (visar en bild på klänningen i eftermiddag).

Så blir minimalt med kolhydrater, Bifido-juice för att få lite bättre harmoni i magen samt Oatleys havredryck. Kan ju inte röra på mig så jättemycket men får väl ta en lite längre tur med cykeln hem från jobbet eller nått ;).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0