Hos sjukgymnasten igår

Dåligt med bloggande igår men jag hann knappt vara hemma någonting mer än att göra middag typ, förutom att sova då vilket jag gjorde direkt när jag kom hem från Gabi. Zzzzzz...

Var som sagt hos sjukgymnasten. Fick en chock när han ville att jag skulle ta av mig typ alla kläder (utom underkläder och strumpor) då syster och Gabi sagt att man bara behövde ta av sig tröjan. Asså WTF, så ja jag började min vecka med att kasta kläderna för en främmande man. Jäkla tur att jag bytte till mitt sista par finare trosor, kanske omedvetet förstod att möjligheten att behöva ta av sig kläderna fanns haha. Det var ett jäkla kännande, tryckande och dragande iallafall. Hade ju sån jäkla träningsvärk fortfarande så var inte så jäkla trevligt måste jag säga. Han var lite impad över mina muskler dock, vilket han påpekade att problemet var lätt att orda eftersom jag redan hade musklerna för det. Problemet ligger tydligen i att mina inre muskler i magen inte riktigt samarbetar med de i ryggen och övre magmusklerna. Så nu ska jag träna dessa och sträcka ut några gånger om dagen (om jag kan) men minst morgon och kväll. Är lite knepiga med tanke på att man med huve typ måste fokusera och spänna endast de inre musklerna så fokus krävs.

Efter det hade jag som sagt workshops om styrkor och personlighet på Academicum hela dagen. Var inte så givande då jag redan vet vilken personlighetstyp jag är. Jag är dessutom väl medveten om mina styrkor och svagheter by now. Kanske lärt mig att uttrycka hur jag är lite bättre än innan. Sen tog jag en promenad hem till mamma och snackade skit med syster ett tag innan jag gick hem för att käka. Efter det åkte jag till Gabi för att vara moraliskt stöd när tanten som hon hyr lägenhet av skulle komma förbi. Och så blev jag kvar där nån timme.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0