1 Januari 2012

Ja då var det ett nytt år igen. Jag måste alltså återigen lära min skriva 2012 på alla papper jag ska skriva på. Det där kan ta tid ibland. Å andra sidan så vill jag lägga 2011 bakom mig nu och styra kosan mot nya utmaningar.

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade planerat. Tänkte bara köra lugnt hemma med julmust även om jag köpt Chapel Hill vin. Men ju längre kvällen gick desto piggare blev jag, sugen på att dansa och lite sådär. Så på något höger och vänster så blev det Flustret med Gabi och Emelie iallafall. Men det var riktigt kul trots alla äckel på dansgolvet. Fick höra Waka waka så jag är glad. Men vettesjutton annars, musikutbudet var inte det bästa. På golvet där det vanligtvis är schlager, körde de typ gamla godingar från 60-talet. På dansgolvet där det oftast är bra musik blev det en mix av det och vad som brukar vara på övre dansgolvet, typ dunk dunk mest. Nu låter jag som värsta experten här men har bara varit på Flustret 3 gånger med igår så hahaha.


Idag firar jag det nya året med att förkylningen känns bättre samt mensvärk. Undra om jag ska ta mig till ica eller kanske willys (för att få en liten promenad) och köpa lite dipp och morötter? God fortsättning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0