Så morgontrött!

Det är helt sjukt hur morgontrött jag är även om jag sovit hela natten. Jag är nattuggla så har inga problem att hålla mig vaken om jag måste men försöker ju ändå hålla rytmen. Hade ställt alarmet på kl 9 för att slippa stressa. Vad händer, jag somnar ändå om och vaknar av konstiga drömmar kvar i 10. Bra att det inte var kvart i 11 iallafall för då hade det varit panik.
 
Annars då. Barnvakt på landet står på schemat idag. Första frågan jag ställde till mig själv var "vad sjutton ska jag ha på mig"?! Kan ju räkna med mer snö än i stan, att det är mer kallt än i stan. Kanske är lika bra att packa mer än nödvändigt för en gångsskull. Ryktas om att vi ska baka peppakakor (läs äta degen). Jag har ca 15 minuter på mig att slänga ihop detta om tidsschemat ska hålla, tar ju en viss tid att gå till pappa liksom. Vill inte dö av svettningar på vägen heller så lär ha ombyte med mig istället!
 
Förresten bjöd en viss Leksandsveteran på rumpchock igår och folk är inte sena med att kopiera bilder och sprida. Jag tänkte hålla mig lugn men gör alla andra det så hänger jag på. Han lär få leva med detta ett tag men slänger man av sig kläderna när kamerateamet är på plats får man väl skylla sig lite själv, eller? hahaha
 
Med det måste jag stressa vidare...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0