Jag ber om ursäkt

Vill be om ursäkt till familjemedlemmar och vänner som jag gjorde oroliga under natten till söndag. Jag var både arg och besviken när jag lämnade krogen ensam och tänker väl inte mer är dit blicken nådde.
 
För att göra historian kort så hände typ följande, minnet är lite suddigt. Men jag var iallafall kvar på krogen förvånansvärt länge med tanke på min rygg men kände inte av den så mycket tills det verkligen blev för mycket och jag ville gå hem. Jag visste ju att jag var ganska onykter då och ville ha någon med mig men inte. Arg och ledsen drog jag helt enkelt. Det slutade med att jag någonstanns längs ån ramlade och slog i huvudet litegrann, såklart framför nån überskristen kvinna som i det stora hela tvingar mig till akuten. Jag kan ju ha fått hjärnskakning! Så hon kör upp mig till akuten, hur jag gick med på detta minns jag inte. Jag var inte ensam på akuten så mycket kan jag säga. Jag var måttligt irriterad och skickade iväg sms till mina vänner om att jag hoppas det var nöjda nu och att jag satt på akuten. Men drog därifrån, var ju inget blodspill eller någonting, jag ville hem och sova. Från akuten ner till stan igen är ganska luddig, minns inte riktigt det men ringer mamma. Hon blir såklart orolig. Hämtar upp min cykel på stan och rör mig hemmåt. Fortfarande så arg att tårarna sprutar, kan gissa att jag inte slängde ur mig så trevliga grejer i telefon. Sen dog den såklart. Vid Vaksala torg stannar en polisbil vid sidan om mig, två kvinnliga poliser. Jag står ju fortfarande och grinar och är upprörd så jag klämmer väl ur mig något om att mina vänner lämnat mig och låtit mig ta mig hem själv i det här skicket, att det inte är okej osv osv. Det hela slutar med att de kör mig hem iallafall. Väl hemma så ringer jag hem igen varpå min bror svarar och säger att mamma cyklat ut för att leta efter mig. Ni hör ju hur det låter!
 
Yes, ni har hört rätt, 25 bast och kan fortfarande uppenbarligen inte hantera alkohol! Men det gick bra i slutändan.
 
Jag skriver ut detta av flera anledningar. Låt aldrig era kompisar gå hem själv från krogen, eller för någon form av kommunikation i så fall, jag gör alltid det och det är troligtvis anledningen till att jag blev så ledsen, besviken och upprörd. GE FAN I SOCIALA MEDIER NÄR NI DRUCKIT! Jag ångrar sjukt mycket de saker jag skrev i stridens hetta, det var jävligt dumt. Cykla inte hem när ni druckit om det möjligtvis inte är en trehjuling ni har, det slutar inte bra alltså. Kanske borde skriva att drick inte överhuvudtaget men det vet jag ju själv att det gör man. Varannan vatten är bra!
 
Ta hand om varandra för tusan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0