Fredag 10 Augusti

Hallelujah det är fredag. Glad som tusan idag att jag fick en kort vecka. På måndag blir det att köra på som vanligt nu när jag får nya arbetsuppgifter äntligen. Min alkohol och drogpolicy som jag skrivit ihop och fixat till kommer gå upp till Landshövding och Länsråd nästa vecka för granskning och efter det blir det till MBL med facket och arbetsmiljöombuden. Kul! I know det kanske inte är något att skryta om men jag tycker det för min del. Det är första gången jag gjort det och är glad över hur bra den blev. Min chef vad nöjd och glad till att börja med.
 
Så nya arbetsuppgiften blir att kolla på arbetsmiljöpolicyn och även den tycker jag är intressant då den även är kopplad till hot och våld på arbetsplatsen samt risker. Roligt är det. Framförallt är det bra att få erfarenhet av så mycket som möjligt!
 
Annars så kommer jag åka till Järfälla direkt efter jobbet och jaga hockeypojkar hahahahaha. Eller ja jag ska kolla på ishockey iallafall. Järfällas A-lag ska spela mot ett gäng NHL-spelare (svenska) och det kan bli sjukt kul. Sen är det ju en del NHL-spelare som ska delta som jag gillar också, inte helt fel. Det blir bra det här. Har lurat med mig pappa också, han har nog ingen aning om vad han gett sig in på eller jo det har han nog haha. Han brukar nog bara ignorera mina bravader ;).
 
Ha en trevlig fredag allihopa! Bilder kommer imorgon kan jag lova =D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0