Var skitproduktiv igår

Satt på ledningskontoret och skrev massor igår. Känns som jag skrev hur många sidor som helst på uppsatsen. Teori är helt klar, Metod ska flyttas om litegrann men inte mycket. Mesta andra är klart också så nu är det bara att slänga in resultatet idag som inte är så stort faktiskt. Störst är nog att skriva alla mallar och sånt till förslaget på förbättring som tar plats men där har jag å andra sidan mycket material att falla tillbaka på också samtidigt som jag lägger till nytt.

Tråkigt att det är sista veckorna dock. Men men det har varit en skitrolig tid i livet som jag aldrig trott jag skulle få uppleva. Så idag blir det till att jobba vidare på kontoret. Känner mig mycket piggare denna vecka också så det är ett stort plus. Förkylningen ger med sig och jag märker verkligen av vilken skillnad en bra säng gör. Sover inte mer än tidigare men jag sover bättre och troligtvis djupare.

Idag ska även jag och mormor kolla på min examens present. Hon drar ju till norrland på söndag på obestämd framtid så vi ska kolla på det nu. Jag vet redan vad jag vill ha och att jag kommer få det men säger inget här än hehe.

Ha en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0