Ensamt och tomt

I örebro. Sitter i mitt väldigt tomma rum. Positivt är att det luktar väldigt gott. Det har nog aldrig varit såhär rent som det är nu. Är nästan så man är rädd att röra sig. Men har inte så mkt val just nu. Förhoppningsvis sista natten i detta rum, ev. 1 till om jag räknat fel på flyttdag så ska ringa bovärden imorgon. Det pga att lilla Tilda är magsjuk. Stackarn! Har inte blivit magsjuk på hela min uppväxt av alla andra så kan inte tänka mig att jag skulle det nu men samtidigt är det kanske dumt att riskera magsjuka på examen om det går att lösa.

Har för övrigt ont i hela kroppen nu. Kommer inte bli bättre av sängen som jag måste ligga i. Blir till att rulla upp sovsäcken och så improvisera ihop en kudde av handduken kanske.

Annars känns detta inte som mitt hem längre. Jag har gått vidare. Känns bara tomt och konstigt att vara här. Helst skulle jag ha sluppit. Men men... Opponering på uppsatsen imorgon iaf. Kanske får något att roa mig med på eftermiddagen. Dvs komplettering. Något som jag vet att jag har lite iaf då jag på något höger glömt både sammanfattning och avgränsning!

Men tror jag hoppa i säng nu faktiskt. Finns absolut INGENTING att roa sig med! God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0