Galnaste jävla helgen på länge!!

Varning för låååångt inlägg!! men allt måste med och så måste jag ju kompensera för 2 dagars frånvaro! hahaha men det finns lite bilder också!

Fredag:
Först var jag hos Lina på morgonen och grejade med seminarieuppgiften tills imorgon. Efter det hämtade jag Anna på stationen och så käkade vi lunch medan vi väntade på Emilia, tog en sväng på HM där jag köpte ett par jättefina leggings som var mer nätiga med blommor. Har inte vågat ha sånna förr men nu har jag mer självförtroende för det. Så hämtade vi Emilia, drog till systemet och sen hem för att packa upp, fixa och käka. Förfesten var så rolig som en förfest kan vara med vårat eget "ölspel". Vid 11 tiden drog vi till Kåren, där var inte mycke folk kan jag säga så var väldigt trist men vi var där ett tag, drack cider och sen gick vi till Maria som hade folk på besök. På vägen dit fimpade jag Emilias cigg i hennes kaffe som hon fick utanför Kåren, det var inte meningen jag lovar! Så gick vi till Maria och det är ju en bit dit men tänkte spela roll det är ändå inge kul på Kåren så vi kunde lika gärna möta upp dem och hänga med till Kåren. Kan ju säga att vi inte var hos Maria speciellt länge men under den korta tiden hann vi se väldigt mycket manligt könsorgan utan att vi ens bad om det haha. Så gick vi till Publicum men vi var inte där så länge eftersom Emilia och Anna frös. Men som sagt det var en kul kväll och kl var efter 03 när vi väl hoppade i säng.




Lördag:
Vi vaknade faktiskt hyfsat tidigt och mådde förvånansvärt bra. Vi käkade frukost och drog sen till Marieberg och shoppade. Det var hårt kan jag säga, även om vi inte var speciellt bakis så var vi sega och trötta så det gick inte fort direkt. Men det blev lite shopping. Jag köpte en ny väska, leggings och en tvål som tar bort lukten av tex lök från händerna (berättar mer senare). Emilia och Anna småshoppade lite också. Bla dessa oerhört fula (haha) tofflor bara för att de var billiga.


Sen åkte vi hem, en sväng förbi willys för groggvirke sen blev det lite vila, dusch, fixa och ja mat till Andra chansen (skriver mer om den senare). Sen började festandet igen. Vi började med att köra vårat "ölspel" för att komma igång. Lite med vårat ölspel är att vi hade andra regler, tex fick man ett esse skulle man ta ett roligt kort med alla tre samtidigt. Ja vi och kameror, blev inte så många bilder under helgen faktiskt. Sen blev jag uppringd av han som visat snoppen ett ex antal gånger kvällen innan och ville att vi skulle komma till Maria och förfesta med dem. Så vi drack lite till innan vi drog dit. Skämtar inte om vi nu fått se så mycket snopp att "snopp-mätaren" är full ett bra tag framöver. Skönt kille som verkligen inte drog sig från att visa upp sina tillgångar till Emilias stora skräck hahaha. Det var kul som bara den och jaaa galet. Vi körde lite mer ölspel där innan vi alla drog ner på stan till Strömpis där vi blev kvar till stängning. Och vi fick sen gå hela vägen hem. Klockan var säkert halv 5 innan vi kom isäng.


Ja tofflorna är ett internskämt från och med nu hahahaha



Söndag:
Vi vaknade även idag i bra tid, inte speciellt bakis. Känns lite som att YES vi är inte för gamla för två dagar av fullt ös... men ack så fel vi har hahaha. Trötta som fan, det värker i hela kroppen och man är hes och låter som jag vet inte vad. Men vi har haft så jävla roligt och helgen har varit GULD. Även om den varit väldigt intensiv och innehållsrik kan man säga. Jag har iaf blåmärken lite här och där, ramade såklar på vägen hem då det var väldigt halt men det är smällar man får ta helt enkelt. Så sista festhelgen i Örebro är avklarad. Jag är troligtvis bara kvar i några veckor till om allt går som det ska. Life goes on, Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0