Ej morgonmänniska

Är det något jag verkligen ogillar så är det att gå upp tidigt. Före 08 är jag inte människa, egentligen inte före 08 heller men det går. Och nu måte jag iväg och åka till Örebro också. Måste försöka plugga lite på tåget idag men det brukar vara lite 50/50 vid den här tiden. Fungerade inte alls i söndags kan jag säga. Nu ska jag väl försöka få i mig lite frukost innan jag ska iväg, det är ju en utmaning i sig vid den här tiden på dygnet men det måste in.

Angående lägenheten så kändes den bra. Det var ett stort rum, köket var också väldigt stort. Kanske inte så fina skåpsluckor och sånt men det ska ju renoveras i området såsmoningom och jag är inte så jäkla petig om jag ska bo där under sommaren bara. Badrummet är väl lite litet men det får man leva med, har ju varit bortskämd i Tybble med stort badrum. Jag får tänka på att det inte är resten av livet utan bara ett tag tills jag får ett jobb. Det ifall att jag får den, jag är no. 4 i kö, två framför mig har tackat nej.

Aja frukost nu innan jag ska ta mig till buss, buss och tåg hem till Örebro för de sista dagarna av plugg där dvs seminarium imorgon och nå samling nästa onsdag, en examinationsuppgift ska in också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0