Syssla vi med välgörenhet inatt?

I så fall är det fan sista gången det händer. På det sättet iaf. Jag och Gabi blev uppraggade av två killar på Frimis igår. Man märkte nog direkt att de var yngre än oss men sak samma vi ville bara ha kul och dansa liksom. Det roliga är också det att man direkt märkte vem som var den coola och lite den som bestämde av de här killarna. Om man säger så började han hångla med Gabi och jag såg lite i ögonen på han jag dansade med att han ville göra samma sak men inte riktigt vågade. Sagt och gjort så fick ju jag ta första steget. Och det är ju något som jag senare fick ångra. Först var det okej men sen, vad hände liksom? Vad är grejen med att bitas i tungan? Vad är grejen med att naffsa och bita en på halsen? Och vad fan är grejen med att nypa folk i bröstet? Var är det för respekt?

Någonstanns här var jag tvungen att fråga hur gammal han var med tanke på beteendet. Han var 89:a så det är ingen ursäkt alls tycker jag. Hans kompis var också det. Måste säga att det var lite smickrande att de inte trodde att jag och Gabi var 87:a respektive 86:a. De ville typ se leg för de trodde vi ljög. Asså om man ljuger säger man väl att man är yngre än man är och inte äldre? I vilket fall som helst dumpade jag honom där och då. Hade jag vetat att vi snart var tvugna att gå hade jag nog gett honom en örfil när han nöp mig i bröstet men han förstod väl inte bättre så jag bara gick därifrån.

Hemvägen var också den intressant måste jag säga. Vi satte oss på bussen hem och någonstanns på vägen (åt fel håss) så får någon för sig att vi ska till MAX. Vi hoppar av bussen och börjar gå. Vilse... Jag, Emelie och Catarina hamnar på någons stora tomt, det var en återvändsgränd typ för vi kunde inte komma över ån.. och ville slå Gabi och Daniel som gick åt andra hållet. Kan ju säga att det gick sådär. Försökte övertala folket om att gå över isen men när det gick från å och sjö till hav ville de inte det så vi fick gå tillbaka. Till slut kom vi fram iaf, fick mat och gick hem. Gissa om jag hade ont i fötterna när det var första gången på högklackat på ett tag.

Idag har jag ett rött märke på hakan och ja det finns delar av halsen där jag är ganska öm om jag säger så. Ont som in i helvete gjorde det.
Så till er killar som läser det här: MAN BITS INTE!! och man NYPS INTE heller för den delen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0