Skumma drömmar

Har haft riktigt konstiga drömmar inatt. Sånna där som man vaknar upp ifrån och undrar om man gått i sömnen eller gjort något dumt på riktigt och att det inte är en dröm. Iom dieten nu så äter jag ju inget annat än den specialmat jag köper. Stoppar man i sig något annat riskerar man att gå ur ketosen som är den process som bara bränner fettet i kroppen. Det var detta jag drömde. Typ att jag lagade mat åt familjen och råkade provsmaka det jag lagat för att det inte skulle smaka illa. Det är efter det jag inser vad jag gjort och tänker på något sätt att jaja skit samma nu har jag kommit ut ketosen iaf så är det bara att köra. Så jag typ proppar i mig mat, godis, chips och annat onyttigt. Helt jävla galet! Dessutom är det bara första veckan av 3 jag har inte tid med sådana drömmar än haha.

Förresten bara sådär. Jag stod och studerade mig själv lite i spegeln efter jag duschat imorse och man börjar fan se mina revben! Sitter nu och studerar mina fingrar och inser hur smala de blivit. Jag har alltid haft små händer och därmed korta fingrar så de har sett lite knubbiga ut och nu börjar de se riktigt smala ut. Hmm I like... Tror jag!

Ha, lite kul. Alla dessa saker plockade jag på mig på Campusmässan förra veckan. Hmm vilken färg gillar jag mycket för tillfället?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0