Lite att göra idag

Känns inte som jag är så motiverad till livet idag. Alla har nu stuckit och flyttat härifrån. Jag känner en tomhet, det kanske går över men just nu är det så. Känns nog extra jobbigt efter att den sista tiden tillsammans kryddats av värsta dramat. Och nu är det typ helst tyst. Ja förutom att jag nu har ännu en kines i korridoren eller två, jag är inte säker på att det bara är en som flyttat in i rummet. I vilket fall som helst ska jag maila ÖBO om det. Såhär kan de fan inte göra! Speciellt när de inte ger dem instruktioner med såhär funkar det när man bor i korridor på engelska.

Har seminarium om 1,5 timme typ. Det ska bli intressant. Tror som alla andra gånger att det inte kommer vara speciellt svårt att ta sig igenom det. Brukar gå ganska lugnt och smidigt. Idag känns det bara extra jobbigt.

Funderar på att gå och sola efter, tror jag behöver lite UV-ljus. Sen måste jag väl börja plugga ordentligt. Hittills har jag dubbeljobbat med uppsatsen och prioriterat den men nu är den inlämnad. Nu ska jag bara fixa ihop en opponering till på torsdag.

Dessutom ska jag ta mått på kroppen den här gången. Skulle ha gjort det igår men glömde. Det för att se i cm hur mycket jag minskat med dieten och inte bara på vågen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0