Jag har tråkigt!

Jag sitter här och har skittråkigt just nu. Vet inte vad jag ska hitta på. Har roat mig med att läsa igenom mina tre examinationsuppgifter (ja jag räknar dem som tre även om man kan säga att det är två då den ena har två frågor) och gått igenom min c-uppsats lite. C-uppsatsen har jag även skickat till min handledare för att hon ska få kolla in alla förändringar innan jag ska sitta med den en sista gång på torsdag och skicka in den på fredag. Varför dra ut på det längre än nödvändigt liksom? Så just nu känns det bra!

Så vad ska jag roa mig med nu liksom? Skulle verkligen behöver storstäda mitt rum men det hade jag tänkt roa mig med heeeela dagen imorgon. Gör jag det idag, vad gör jag då imorgon så nej. Jag städar icke idag! Får väl leta reda på något väldigt töntigt dataspel och spela. Har tröttnat på sims2 nu och även backpacker blev tråkigt så jag inte kunde spara det jag gjort och fick börja om varje gång och åkte typ till samma städer.

Annars så vill jag säga Grattis till min Emilia som fyller år idag!!! Idag är hon faktiskt 1 år äldre än mig i siffror men det talar väl inte hela sanningen när jag också fyllet år snart! =)

Kommentarer
Postat av: Emilia

Tack söta=)

2011-02-20 @ 17:44:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0