400 spänn rikare!! Katching!!

Eller nästa vecka iaf. En tjej vill köpa mina böcker så hon skulle sätta in pengar på mitt konto när hon får pengar nästa vecka och då skickar jag böcker till henne. Det är finfint i min lilla kassa. Har ju redan sålt en bok för 500 spänn den här månaden också så blev 500 kr i resekassan direkt. Då där ligger just nu pengar till Amsterdam och lite fickpengar. Hur kul som helst! Men pengarna för böckerna innebär att jag nu inte behöver ta av de pengarna jag får till att klippa mig, kände att det var dags att ta tjuren vid hornen och gå till en riktig salong även om Fanny som klippte mig senast gjorde det bättre än flera andra. Har nämligen kommit fram till att klippa upp det i olika längder inte fungerar för sig så då har jag rett ut det också. Inge lugg och inget uppklippt, det blir att topp och ändra färg som gäller för mig hahaha.

Dessutom är jag nu klar med examinationsuppgiften 1 vecka i förväg så vad ska jag göra nu? Får inga böcker av Lini förrän imorgon vid lunch. Tror jag ska spela lite sims2 men jag tröttnar ju efter sisådär 1 timme, så länge kan ett dataspel roa mig. Jag gillar de gamla Harry Potter spelen som jag lämnat i Uppsala. De är roliga men de sitter man med en hel dag så har man klarat ut hela spelet istället!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Najs header du! :P

2011-02-16 @ 16:08:54
URL: http://styleformen.blogg.se/
Postat av: Emilia

Drottning gatan 2 de e jätteduktiga. Jag bleker(fixar utväxten) alltid samtidigt som jag klipper mig så vet faktiskt inte hur mkt det kostar med bara klippning, men kolla deras hemsida det står nog där! Skulle gissa på runt 300-400 kr

2011-02-16 @ 18:59:55
URL: http://emiliavv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0