Vilken jäkla dag

Började lugn och harmoniskt men det jag känner nu är stress samtidigt som jag är helt slut. Drog på ett medelpass på friskis kl 12. Jäklar var det var jobbigt! Så redan då var jag helt slut i kroppen. Från passet var det bara att hoppa på bussen hem till mamma där jag slängde i mig yoghurt och två äggmackor. Efter det drog vi upp till Gränby Centrum för att kolla på de sista presenterna till mig bror som även fyller år på julafton. Vi ska fira honom imorgon då det är så fullt upp åt olika håll på julafton iallafall. Vi firar ju inte tillsammans nu.

Så efter den hann jag hem en snabbis och hann knappt varva ner. Då var det bara att göra en sats pepparkaksknäck som jag improviserat ihop själv. Hann precis klart när telefon ringde och jag kunde gå över till min moster och hämta nyckeln till mormors bil. Deras bil gick sönder häromdan så vi har fått turas om med mormors bil i två dagar. Mamma och jag väntade ju på att få komma iväg och handla.

Så efter mycket om och men så är det nu klart. Vi får mat imorgon också. Fick käka hamburgare på vägen idag också, gillar inte egentligen men jag var så hungrig att jag höll på avlida. Så kom nu hem för en liten stund sen, har hunnit slänga ihop en sats snickers till pappa. Fixar chokladen på den imorgon nu orkar jag inte.

Tänker nu bara sitta här och avnjuta några stenhårda djungelvrål innan jag går och lägger mig!

Bjuder på en bild av mig och syster =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0