IKEAs julbord

Har glömt blogga om att jag och pappa var och åt IKEAs julbord i fredags. Kan ju försöka göra en bedömning av det hela.

Kallskuret.
Lime & chilisillen var god tyckte jag men inte pappa. Dock var jag skeptisk till både ramlösa sillen och den med lök& rödbetor. Julskinka är alltid god! Jag gillar ju inte kallrökt lax eller sillsallad så det kan jag inte ge något betyg på tyvärr. Tycker inte om sylta heller. Rökta korven var god. Kan nog sammanfatta det som att det kallskurna inte riktigt är för mig men det är inte IKEAs fel ;)

Varm mat.
Mycket besviken på Jansson, den var liksom blaskig på något vis, hemmagjord är bättre. Köttbullarna var väl okej men inte de heller hemmagjorda. Ost och baconkorven var goda. Biffarna var mysko men helt ok. Åt inge revben eller rödkål då det inte gå. Så den varma maten var väl helt ok men som sagt det är bättre hemma.

Dessert.
Ris a la malta är ju skitgott och det är ostkaka också. Så det var verkligen pricken över i:et. Godast på hela middagen, synd bara att man var så mätt redan.

Summan av det hela så kan vi konstatera att julmat hemma är godast. Maten på IKEA var väl helt ok och deserten var allra bäst. Skulle inte säga att åk inte och ät för jag tror ändå det uppskattas, jag kanske är lite känslig med ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0