God förmiddag

Var ute på landet och härjade igår. Kom hem rätt sent men det är ok. Är inte då att jag har någon tid att passa egentligen. Var dock uppe rätt tidigt imorse eftersom Gabi åker hem idag och officiellt så flyttar hon också. När hon kommer tillbaka till stan så har hon ju sitt eget att flytta in i. Så japp, jag har lägenheten för mig själv igen ;) Tror det kommer kännas ganska tomt i början, eller ja efter jul någon gång då jag inte umgås med massa annat folk.

Blir både dåligt med bloggande och annat nu när man har fullt upp inför julen. Trodde jag hade allt klart i god tid innan men glömde bort faktorn som heter Mamma. Köra henne hit och dit, fixa det och det. Samtidigt är jag inte helt klar med julklapparna och får väl fixa det ikväll eller något sånt.

Ska snart göra mig klar och gå och träna. Tänkte köra ett medelpass vid lunchtid idag. Kände att jag inte vill hänga i gymmet idag också. Motivationen igår var sådär och jag fick köra de bästa låtarna jag kunde tänka på för att peppa mig själv och det är lite jobbigt faktiskt. Sen får kroppen vila tills nästa onsdag tror jag. Hinner inte på tisdag då jag ändå ska hjälpa Emilia å flytta så det får väl räknas som ett träningspass =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0